О Г О Л О Ш Е Н Н Я !

                                                                                                     
Відповідно Закону України «Про державні резерви» реалізація матеріальних цінностей здійснюється шляхом продажу матеріальних цінностей державних резервів визначеному Кабінетом Міністрів України одержувачу (споживачу) або їх продаж на електронному аукціоні, що проводиться в електронній торговій системі.

З метою визначення ринкової вартості об’єкта оцінки (лота), складеного з матеріальних цінностей, які підлягають відпуску (передачі) Держрезерв має нагальну потребу укласти договір на закупівлю послуги з оцінки матеріальних цінностей, які об’єднано у лоти (Дивись додаток до оголошення тут).
 Очікувана вартість закупівлі до 100 000, 00 тис. грн. 

Для відбору найкращої пропозиції та укладення договору відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» прохання надавати  комерційні пропозиції та розрахунки вартості робіт з оцінки лоту на поштову адресу Держрезерву: вул. Євгена Чикаленка, 28, м. Київ, 01024 або на електронну пошту: info@rezerv.gov.ua.

Для укладення договору щодо закупівлі послуги з оцінки матеріальних цінностей необхідно мати діючі кваліфікаційні свідоцтва оцінювачів, що будуть залучені до оцінки. 

Очікуємо комерційні пропозиції до 29 березня 2024 року.
Запрошуємо до участі усіх бажаючих!