На базі комбінату «Салют» відбулася виїзна нарада керівників організацій та підприємств Держрезерву

На тому тижні керівники організацій та підприємств системи Державного агентства резерву України відвідали комбінат «Салют» у місті Дніпро. Мета зібрання — провести виїзну нараду та обговорити питання модернізації, фінансово-господарської діяльності і впровадження енергозберігаючих заходів.

Зокрема у своєму виступі виконуюча обов’язки директора ДО «Комбінат Салют» Ольга Спіркіна розповіла присутнім про боротьбу із припиненням дії непрозорих схем та розрахунків за розвантажувально-навантажувальні роботи на території комбінату. «До мого призначення підприємців змушували платити за те щоб щось розвантажити або навантажити якійсь сумнівній приватній фірмі. При цьому гроші за послуги у касу комбінату не потрапляли. Ми ці схеми вже припинили і одразу бачимо, що надходження комбінату зросли на 70%», — розповіла Ольга Спіркіна.

Також дискутували директори на тему переходу державних організацій (ДО) на госпрозрахунок та відмови від фінансування своєї діяльності із Держбюджету.

Після дискусії та обміну думками учасники заходу оглянули підприємство разом із заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимиром Юрченко.