Вітаємо колегу з найвищою урядовою нагородою

Приємною відзнакою для усього колективу Держрезерву стало нагородження Лідії Казаської, начальника Відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності - головного бухгалтера, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку системи Державного резерву України, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Лідія Валентинівна трудову діяльність розпочала у 1980 році в Українському територіальному управлінні Державного комітету СРСР по матеріальних резервах, де пройшла шлях від спеціаліста до керівника. Вона завдяки своєму вродженому хисту керівника створила принципово нову систему управління колективом структурного підрозділу, основою якої стали людяність, взаємоповага та доброзичливість, вміння зрозуміти потреби підлеглих та колег. Основними життєвими принципами Лідії Валентинівни є повага до людей, пріоритет державних та суспільних інтересів. Сьогодні Відділ бухгалтерського обліку та фінансової звітності  –  це незамінна складова величезного механізму системи Держрезерву України.

За вагомий особистий внесок у розвиток системи державного матеріального резерву України, високий професіоналізм, бездоганну роботу, значні трудові досягнення Л. Казаська також має відомчі заохочувальні відзнаки – у 2000, 2001, 2004 роках нагороджена Почесною грамотою Держкомрезерву; у 2004 році нагороджена нагрудним знаком «Знак пошани Держкомрезерву України»; у 2007 році нагороджена нагрудним знаком «Почесний працівник держрезерву України».  За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку системи державного резерву України у 2011 році Лідія Валентинівна була нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Вітаємо ще раз, нашу колегу! Бажаємо міцного здоров’я, нових здобутків, незгасимої енергії та невтомності в повсякденній відповідальній роботі!