Вітаємо із урядовою нагородою!           

Генерального директора державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України Дмитра Садовського щиро вітаємо із отриманням високої урядової нагороди - почесної грамоти Кабінету Міністрів України.

Дмитро Вікторович у 2014 році очолив «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Держрезерву. Високий професіоналізм, аналітичні здібності, широкий світогляд, бажання самовдосконалюватися, вміння працювати з людьми та почуття відповідальності дозволили йому  вивести підприємство на якісно новий рівень.  Стратегічний менеджмент керівника орієнтує підприємство на перспективу, забезпечуючи постійний розвиток в умовах конкуренції. 

 Особливу увагу директор приділяє  підвищенню ефективності  виробництва та скороченню його витрат, втіленню енергозберігаючих технологій, що дає змогу комбінату зменшити собівартість послуг по сушінню та доробці зерна, покращити його якість, збільшити можливість завантаження потужностей підприємства. Завдяки зусиллям Д. Садовського «Охтирський комбінат хлібопродуктів» щорічно нарощує об’єми виробництва на 30%. За останніх п’ять років дохід підприємства зріс майже в три рази. Сума сплати податків та обов’язкових платежів до державного та місцевого бюджетів  збільшилась майже в 2,5 рази.

 Дмитро Вікторович професійний, цілеспрямований, мудрий, вимогливий до себе та підлеглих керівник, який не зупиняється на досягнутому.

За вагомий особистий внесок у розвиток системи державного матеріального резерву, високий професіоналізм, бездоганну роботу, значні трудові досягнення Садовський Д.В. у 2017 році нагороджений  Почесною грамотою Держрезерву.