Вітання Голови Держрезерву Вадима Мосійчука із 26-річчям з дня заснування Державного агентства резерву України

Шановні колеги!

Сьогодні ми відзначаємо 26 років з дня заснування Державного агентства резерву України. Ми багато чого досягли, нам є чим пишатися! Ми довели, що здатні йти вперед і готові вирішувати найскладніші завдання. Наша команда робить усе для покращення іміджу та ефективності діяльності, а також проведення кардинальних реформ, які уже дають результати.

Державне агентство резерву України впевнено завойовує довіру українського бізнесу, забезпечує гідний рівень прозорості роботи держпідприємств та якість їх корпоративного управління. У своїй щоденній роботі працівники системи Держрезерву демонструють ініціативність, наполегливість, обізнаність у справі, що допомагає розвитку та становленню усієї структури.

Кожен з вас, шановні колеги, професійно й цілеспрямовано долучається до розв'язання нагальних завдань у нашій спільній справі. Ми не зупиняємося на досягнутому - реформування триває. Результатом його стане відповідність української структури європейській моделі системи державного резерву. То ж, шановні колеги, бажаю усім нам наснаги в роботі, взаємоповаги, довіри, задоволення від тієї справи, якій присвячуємо життя! Хай ті рекордні темпи зростання, які ми показали за останніх два роки, не збавляються, і в майбутньому допоможуть сягнути всіх вершин, про які ми мріємо і до яких прагнемо! Зі святом! 

Голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук