Відбулося засідання колегії Державного агентства резерву України

Актуальні питання діяльності Держрезерву були розглянуті на черговому засіданні колегії 26 червня 2019 року.

Головне, про що йшлося: підготовка проекту розпорядження Кабінету Міністрів України щодо утилізації матеріальних цінностей медичного призначення, термін придатності яких закінчився у 2015 році, реалізація державної антикорупційної політики та здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства в системі держрезерву, готовність нафтових комбінатів до зберігання стратегічного запасу нафтопродуктів. А також виконання рішень колегії Державного агентства резерву України.

Розглянувши питання Порядку денного, заслухавши виступи та пропозиції, Колегія вирішила:

  1. Після вивчення можливостей переробки матеріальних цінностей медичного призначення підготувати та подати на затвердження проект розпорядження КМУ «Про списання матеріальних цінностей державного резерву з подальшою їх переробкою та утилізацією».
  2.  Стан реалізації державної антикорупційної політики та здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства в системі держрезерву визнати задовільним.
  3. Проаналізувати результати попереднього вивчення технічного стану резервуарів та підготувати на розгляд Комісії з питань оновлення основних фондів держорганізацій, що входять до сфери управління Держрезерву та здійснюють зберігання нафтопродуктів, пропозиції щодо доцільності та першочергових заходів проведення ремонту резервуарів.
  4. Стан виконання рішень колегії Держрезерву визнати задовільним.