Відбулася робоча поїздка Голови Держрезерву на елеватори Кіровоградщини

У рамках поїздки Вадим Мосійчук відвідав ДП «Кіровоградський КХП № 2» та ДО «Комбінат «Трикутник». На зустрічі з колективом підприємства «Кіровоградський КХП № 2» був присутній також народний депутат від цього округу Костянтин Яриніч, директори інших елеваторів системи Держрезерву.

У спілкуванні Голова Держрезерву акцентував увагу на посиленні активної роботи з поклажодавцями  в новому маркетинговому році, на важливості  впровадження енергозберігаючих технологій, як одного з джерел значної економії коштів.

Слід зазначити, що усі зароблені кошти підприємства та організації вкладають у модернізацію та соціальне забезпечення. В загальному на модернізацію та збільшення потужностей, виділяється понад 10 млн. грн у квартал, що відображається і на фінансових результатах.

Готовність матеріально-технічної бази до нового маркетингового року очільник відомства перевірив і на ДО «Комбінат «Трикутник»». До речі, найближчим часом «Трикутник» у числі перших перейде у державне підприємство та відмовиться від фінансування з держбюджету.