У Держрезерві триває заготівля зерна

За словами Голови Держрезерву Вадима Мосійчука у новому маркетинговому році, який розпочався з 1 липня, на підприємствах аграрного напряму Держрезерву планують прийняти понад 500 тис. тонн зерна. Нагадаємо, що Держрезерв входить у трійку найбільших власників зерносховищ. Агарний напрям системи формують 10 активних підприємств потужністю більше 1 млн. тонн.

Не зважаючи на цьогорічні несприятливі погодні умови, збір урожаю триває. На цей час у Держрезерві уже прийняли на зберігання 20  тисяч  тонн зернових. Повним ходом заготівля іде на усіх підприємствах, але найбільше прийняли на ДП «Куліндорівський КХП», м. Одеса,  ДП «Хлібна база № 73», Дніпровська обл., та ДП «Хлібна база №76», Миколаївська обл..

За результатами 2016/2017 маркетингового року лідерами по прийманню зернових стали ДП «Златодар», м. Золотоноша, ДП «Хлібна база №85», Харківська обл., та ДП «Куліндорівський КХП», м. Одеса.

«Держрезерв пропонує свої послуги з приймання, очищення, зберігання, сушіння та відвантаження ранніх та пізніх зернових; виробництво борошна та комбікормів, послуги з переробки зерна, жита. Усі наші підприємства – повноправні гравці ринку з конкурентними умовами та пропозиціями, – наголошує Вадим Мосійчук. – Запрошуємо до співпраці на взаємовигідних умовах компаніями аграрного сектору, бізнес партнерів та міжнародних інвесторів!»