Щиро вітаємо колегу з урядовою нагородою

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку системи Державного резерву України, сумлінну працю та високий професіоналізм Кабінет Міністрів України відзначив Почесною грамотою Світлану Демченко, начальника Відділу забезпечення діяльності  Агентства  Державного агентства резерву України.

Світлана Василівна з 2006 року працює в апараті Державного агентства резерву України, пройшовши шлях від головного спеціаліста юридичної служби до начальника відділу забезпечення діяльності Агентства.

За час роботи Світлана Демченко зарекомендувала себе висококваліфікованим фахівцем, у колективі - доброзичлива, чуйна. Користується заслуженою повагою керівництва та колег.

За вагомий особистий внесок у розвиток системи державного матеріального резерву України, високий професіоналізм, бездоганну роботу, значні трудові досягнення Демченко С.В. у 2007 та 2016 роках нагороджена Почесною грамотою Державного агентства резерву України.

Вітаємо ще раз, нашу колегу! Бажаємо натхнення та задоволення від праці, незгасимої енергії та невтомності в повсякденній відповідальній роботі!