Семінар по антикорупції та воєнізованій охороні

15 травня в УкрНДІ «Ресурс» Держрезерву відбувся навчально-методичний семінар з питань антикорупційного законодавства та відомчої воєнізованої охорони.

Фахівці державних підприємств та організацій системи держрезерву з питань запобігання та виявлення корупції та керівники команд воєнізованої відомчої охорони розглянули антикорупційну програму на 2018 рік, а також практичні питання проведення службових розслідувань. Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції центрального офісу Держрезерву Руслан Некуй зупинився на новому в антикорупційному законодавстві України та рекомендаціях щодо його застосування.

Окремий блок стосувався питань охорони та пожежної безпеки на режимних об’єктах. Детально учасники семінару зупинилися на організації пропускного режиму, забезпеченні надійного збереження та  контролі за ввозом-вивозом товарно-матеріальних цінностей. Було проаналізовано стан пожежної безпеки в минулому році та затверджено завдання на 2018 рік. Особливу увагу головний спеціаліст з питань цивільного захисту та охорони праці Держрезерву Вадим Кіхтенко акцентував на правових засадах та діях охорони в особливий період.