Реалізація реформ вимагає ефек­тивної взаємодії влади і профспілки

Саме про відновлення такої взаємодії йшлося на  робочій зустрічі в.о. Голови Держрезерву Павла Котова із головою ЦК профспілки Держрезерву Борисом Сулицьким.

Під час розмови були обговорені питання спільних дій керівництва відомства та профспілки щодо покращенню іміджу системи Держрезерву та виведення її з кризового стану. Особливо підкреслено значи­мість профспілки у вирішенні проблем поліпшення умов праці, соціальних і особистих пи­тань працівників, створення більш комфорт­них умов для співробітників у рамках колективного договору. Адже профспілко­ва організація не лише джерело, звідки можна отримувати пільгові путівки до дитячих оздоровчих таборів, но­ворічні подарунки, матеріальну до­помогу тощо.

«Спільними зусиллями ми зробимо усе, щоб профспілка перетворилася на ефек­тивну, оперативно реагуючу і дина­мічну організацію, яка буде відповідати сучасним реаліям у здійсненні захисту прав працівників», - наголосив в.о. Голови Павло Котов.

Нагадаємо, що профспілкова організація Держрезерву була створена у 2003 році конференцією колективу, до її складу ввійшли працівники усієї системи. Упродовж 2016-2019 років через деструктивні дії колишнього керівництва робота профспілки була заблокована. Однак на сьогодні діяльність відновлено. Наступним кроком буде повернення  захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки Держрезерву у правове поле.