Разом зі Святим Миколаєм представники Держрезерву відвідали дитячий будинок

Кожна дитина у День Святого Миколая чекає подарунків, а особливо дітки, позбавлені батьківського піклування та уваги. Щороку працівники та керівництво Держрезерву роблять посильний внесок та надають допомогу тим, хто її потребує. Протягом трьох років підприємства та організації Держрезерву приєднуються до благодійної акції до дня Св. Миколая "Подаруй дитині свято", яку ініціює центральний апарат.

Цього разу представники Держрезерву створили маленьке свято для вихованців дитячого будинку «Чебурашка», смт. Рокитне на Київщині. У закладі на сьогодні перебувають 25 дітей віком від 4 до 17 років, які потребують і моральної, і матеріальної підтримки. Голова Держрезерву Вадим Мосійчук та директор ДО "Комбінат "Прогрес"" Сергій Рубан передали дітям солодощі, фрукти, іграшки, одяг, постільну білизну, ковдри та інші необхідні речі. 

«Кінець року – це хороша нагода завершити розпочаті справи, приготувати приємні несподіванки для рідних та близьких, а ще – здійснити мрію дитини, що живе в школі-інтернаті чи дитячому будинку, – сказав Голова Держрезерву Вадим Мосійчук. – Справжня благодійність не потребує винагороди, а найбільша вдячність – усмішки дітей."

Для гостей вихованці підготували святковий концерт. Радістю й щастям світилися їхні обличчя, бо ж попри життєві труднощі, які випали на їхню долю, у кожного є велика потреба в доброті, теплі, увазі й любові. І наше привітне ставлення до дітей, доброзичливість і віра в їхню неповторність – найнеобхідніші інвестиції, які зобов’язані робити ми, дорослі, у виховання дітей.