Вадим Мосійчук презентував робочий проект структури холдингу "Агрорезерви" на конференції "Агробілд. Зерносховища та елеватори".

Голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук взяв участь у конференції «Агробілд. Зерносховища та елеватори». Ця дводенна подія для менеджерів та власників українських елеваторів, сьогодні стартувала у готелі «Ramada Encore».

«Моя презентація стосувалася переважно нової структури майбутнього холдингу «Агрорезерв» та побудови прозорих і відкритих відносин з іншими учасниками аграрного ринку. Також вдалося поспілкуватися за філіжанкою кави про те, як Держрезерв може підвищити рентабельність своїх елеваторів, їх прибутковість, у доволі жорстких ринкових умовах», — сказав Вадим Мосійчук.

Серед учасників конференції були присутні власники і керуючі, фінансові директори та керівники елеваторних департаментів компаній «Агросіті інвест», «Bunge», «Кернел», «Луї Дрейфус», «Астарта», «Агротрейд», «Оптимус», «Каргіл», «ADM Trading», «Українські аграрні інвестиції», «Хлібопром», «Аграрний фонд», «Українські аграрні інвестиції» та ін.