Привітання з нагоди 30-ої річниці створення системи державного резерву України

Шановні колеги!

Вітаю Вас із 30-ою річницею створення системи державного резерву України!

За цей тривалий період система державного резерву України неодноразово реформувалася, але завжди залишалась однією з найважливіших та найнеобхідніших державних сфер.

Саме від нашої злагодженої, відданої та сумлінної роботи залежить стабільне функціонування системи державного резерву. Незважаючи на певну кількість проблем у нашій системі, багато важливих пріоритетних питань ще не вирішені, але саме разом ми здатні подолати всі перешкоди на нашому шляху.

Ваша високопрофесійна майстерність, принциповість у відстоюванні державних інтересів, здатна забезпечити продовольчу та енергетичну безпеку, економічну та соціальну стабільність України.

Досвід та відданість справі працівників апарату Державного агентства резерву України, підприємств, установи і організацій з кожним днем наближає систему державного резерву України до рівня європейських стандартів, забезпечує створення умов для прозорого й чесного функціонування системи, з урахуванням змін у світових економіках, суспільних викликах та технологічних можливостях людства.

Впевнений, що ми з Вами й надалі докладатимемо багато зусиль задля подальшого сталого розвитку нашої системи та вірно служитимемо інтересам нашої держави.

Щиро бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, щастя, добра, благополуччя і багато натхнення для досягнення нових професійних перемог!

З повагою

Микита Барабаш