Показники діяльності державних підприємств Держрезерву стрімко зростають

Результати фінансово-господарської діяльності державних підприємств за 10 місяців 2016 року показують стрімку динаміку росту показників.

За цей період активними підприємствами було отримано 287 млн. грн. чистого доходу. У минулому році цей показник становив 266 млн. грн. Варто відмітити, що витрати при цьому зменшуються, завдяки проведеним заходам по мінімізації операційних витрат. Для порівняння, у минулому році валовий дохід  дорівнював 25 млн. грн., у вже у цьому році за аналогічний період — 52 млн. грн.

Щодо прибутків підприємств, то чистий фінансовий результат десяти місяців поточного року склав 8,3 млн. грн., у той час як у 2015 році він дорівнював 2 млн. грн. Аналізуючи фінансові показники підприємств системи Держрезерву, можна зробити висновок, що наразі вони впевнено рухаються в напрямку перевиконання поставлених цілей та завдань.

Лідерами з найбільшим прибутком є:

-         Охтирський КХП – 2,8 млн. грн.

-         Куліндорівський КХП – 1,3 млн. грн.

-         Кіровоградський КХП №2 – 1,1 млн. грн.

Щодо кількісних показників, то тут також спостерігаємо позитивну динаміку. За майже п’ять місяців маркетингового 2016/2017 року підприємствами Держрезерву було прийнято на зберігання  464 тис. тонн (за минулий рік – 370 тис. тонн).

Приймання зерна  ще й досі триває і ми впевненні, що ці показники будуть ще більшими. Так тримати!!!