Керівництво Держрезерву оголошує подяку Сергію Завадському за сумлінну працю

07.04.2016 на посаду виконуючого обов’язки директора ДП «Хлібна база №76» був призначений Сергій Григорович Завадський.

Він узяв на себе керівництво підприємством у складний період, коли під сумнівом була якість зерна Держрезерву, відбувалось падіння доходів, під загрозою опинилась виплата заробітної плати працівникам та існували ризики негативного впливу інших факторів.

Завдяки наполегливій роботі, вболіваючи за долю підприємства, Сергій Григорович зумів стабілізувати ситуацію, відновив довіру поклажодавців та сприяв досягненню значних результатів діяльності ДП «Хлібна база №76». Так, за 8 місяців 2016 року підприємство отримало прибуток 471 тис. грн. (для порівняння, за 8 місяців 2015 року збиток складав 390 тис. грн.). На середину вересня 2016 року підприємство вже прийняло на зберігання соняшника 4,7 тис. тонн, це більше, ніж за весь сезон 2015 року. Ранніх зернових прийнято більше 10 тис. тонн. Також, підприємство першим встановило систему «1 С Управління елеватором» майже у повному обсязі та надало центральному офісу можливість on-line моніторингу завантаженості бази.

З огляду на вищевикладене, керівництво Держрезерву оголошує подяку Завадському С.Г. за сумлінну працю та доручає директору ДП «Хлібна база №76» преміювати Завадського С.Г. до дня річниці створення Держрезерву.