Підсумкова конференція Проекту ЮНІДО

Генеральний директор ДП «Прогрес» Держрезерву Сергій Рубан взяв участь  підсумковій конференції Проекту ЮНІДО/ГЕФ «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України».

У рамках конференції було презентовано досягнуті результати Проекту та пілотних проектів, реалізованих за підтримки ЮНІДО/ГЕФ, а також обговорено напрацьований досвід, отриманий за весь час реалізації Проекту в Україні.

Генеральний Директор ДП «Прогрес» поділився досвідом впровадження проекту модернізації системи холодозабезпечення, здійсненого у рамках співпраці з Агентством ООН з питань промислового розвитку (UNIDO) та за підтримки Глобального Екологічного Фонду (GEF). Цього року «Прогрес» отримав у якості гранту для технічного переоснащення холодильної установки промислового холодильника комбінату два сучасні компресорні агрегати та випарний конденсатор загальною вартістю майже 200 000 євро. Для UNIDO участь у реконструкції — це можливість імплементації кращих європейських практик в Україні у цій галузі, тому що модернізація промислових холодильників такого масштабу — проект більше ніж унікальний та не має аналогів.