Навчально-методичний збір з питань відомчої воєнізованої охорони

24 травня 2019 року в УкрНДІ «Ресурс» Держрезерву відбувся одноденний навчально-методичний збір з питань відомчої воєнізованої охорони. Участь у роботі збору взяли начальники команд воєнізованої охорони підприємств і організацій системи Державного резерву.

Головною метою проведення заходу є отримання теоретичних знань та практичних навичок начальниками підрозділів відомчої воєнізованої охорони в організації та практичному виконанні вимог керівних документів щодо організації охорони об’єктів, пропускного, внутрішньооб’єктового та протипожежного режимів.

Були розглянуті правові засади відомчої воєнізованої охорони системи державного резерву, організація охорони та пожежної безпеки на об’єктах, а також пропускного та внутрішньооб’єктового режимів, контроль за ввозом (вивозом) товарно-матеріальних цінностей. На засіданні було проаналізовано стан охорони та пожежної безпеки за 2018 рік та завдання на 2019 рік. Особливу увагу при обговорення приділили правовим засадам та дії охорони в особливий період, також обговорили питання про оптимізацію організації загальної охорони та пожежної безпеки.

І підсумком збору стало прийняття заліків на знання вимог нормативно-правових документів з питань охорони та пожежної безпеки.