Комбінат «Прогрес» закінчив капремонт дахів та очікує на обладнання від UNIDO

Комбінат «Прогрес», що входить до структури Держрезерву України,  закінчив утеплення дахів холодильника та очікує на холодильне обладнання  німецького виробництва по гранту від UNIDO. Про це повідомив генеральний директор Комбінату «Прогрес» Сергій Рубан в ході Погоджувальної  ради, що відбулася 10 лютого. В нараді взяли участь голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук, представники державних організацій, що також керують складами і холодильними комбінатів та посадові особи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та  Нацполіції.

Так, за словами Сергія Рубана, перший етап модернізації комбінату – утеплення дахів та капітальний ремонт двох камер холодильника – завершено. Кошти на ремонт були виділені із спецфонду організації – 2,2 млн. гривень.  Наразі, вже приступили до підготовчих робіт по заміні системи вироблення холоду, утеплення стін, наливних підлог та розведення силових кабелів електромереж.

«Далі ж,  як тільки у квітні надійде нове  обладнання з виробництва холоду та холодопостачання, ми зможемо його змонтувати у стислі терміни. Розраховуємо завершити цей етап модернізації до липня», — додав Сергій Рубан.

В першому півріччі планується витратити на роботи по модернізації та реконструкції близько 8 млн. грн. власних надходжень спеціального фонду.