Комбінат «Дніпро» відремонтує більше 70% покрівель складів

У минулу п’ятницю голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук відвідав комбінат «Дніпро» у м. Сміла. Мета візиту — переконатися у наявності матеріальних цінностей на підприємстві системи Держрезерву.

Під час огляду складів Вадим Мосійчук разом із директором комбінату Наталією Матусевич обговорили питання заміни покрівлі на 70% приміщень.

«Витрати на модернізацію покрівель — біля 6,2 млн. грн., але після призначення на комбінат нового директора надходження стрімко зростають. За місяць роботи на посаді надходження зросли у 2,5 рази. Тож інвестуємо у ремонт із вже заробленого», — сказав Вадим Мосійчук, голова Державного агентства резерву України.

Ремонт покрівлі складів фактично потроїть надходження комбінату. «Поганий стан покрівлі — перше з чого ми почали позитивні зміни на комбінаті, бо це безпосередньо блокує його розвиток. Відремонтувавши дахи складів зможемо збільшити надходження у спецфонд на 300% вже до кінця 2017 року. Принаймні в планах є збільшення доходів комбінату до 10 млн. гривень із сьогоднішніх 2,2 млн. гривень», — додала Наталія Матусевич, директор комбінату «Дніпро».