Голова Держрезерву представив колективу свого нового заступника Дмитра Булатова

Згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України №439-р від 20 червня 2018 року заступником Голови Державного агентства резерву України призначено Дмитра Сергійовича Булатова. Дане призначення відбулось за підсумками конкурсу на зайняття вакантної посади.

У Розпорядженні КМУ зазначено, що Дмитра Булатова призначено на посаду строком на п‘ять років із випробувальним терміном три місяці.

Сьогодні, 26 червня Голова держрезерву Вадим Мосійчук представив свого заступника працівникам  центрального апарату відомства.

У своєму вступному слові пан Мосійчук зазначив, що новий заступник, як і попередні, куруватиме питання управління мобілізаційним резервом.  

«Вчора я підписав наказ про призначення заступником  Голови держрезерву Дмитра Булатова. Сьогодні його перший офіційний робочий день. З чим його вітаємо. На разі, перед Дмитром Сергійовичем стоятиме головне завдання – реформування системи мобілізаційного резерву, зокрема перегляд політики формування номенклатури, скорочення її позицій, переформатування співпраці зі зберігачами цінностей мобілізаційного резерву і т.і.», - зауважив Голова Держрезерву.

За його словами, завдання непрості, вони потребуватимуть особливої зосередженості, наполегливості та, подекуди, сталевої волі. Разом з тим, пан Мосійчук запевнив нового заступника, що надаватиме всіляку підтримку, щоб період адаптації та входження в курс справ був комфортиним та максимально оперативним.

У свою чергу, знайомлячись з колективом, Дмитро Булатов зазначив, що має чималий досвід  роботи з резервами, закупівлями та поставками, перебуваючи безпосередньо в зоні збройного конфлікту на Донбасі.  Тому, знаючи зсередини всю систему, розуміючи проблематику, готовий якнайшвидше приступити до реалізації поставлених завдань.

Інфодовідка. Дмитро Булатов народився 13 серпня 1978 року. Випускник КПІ. У 2001 році закінчив факультет електроніки за спеціальністю інженер мікроелектроніки і напівпровідникових приладів. У листопаді 2013 року Дмитро Булатов був одним із організаторів Автомайдану. Під час Євромайдану, був викрадений, де кілька днів його піддавали тортурам. В лютому 2014 року Дмитро Булатов був призначений на посаду міністра молоді та спорту, де пропрацював до грудня 2014 року.  У травні 2015 року був мобілізований для проходження служби у Збройних силах України. Одружений, має двох синів і доньку.