ДО «Комбінат «Дніпро» розпочав впровадження енергозберігаючих технологій

Енергонезалежність для системи підприємств Держрезерву є одним із важливих чинників модернізації та економічного розвитку. Уже до кінця 2017 року окремі підприємства планують реалізувати пілотні проекти по переходу до альтернативних джерел енергії, а саме встановлення сонячних станцій.  ДО «Комбінат «Дніпро» розпочав роботу у цьому напрямку із підготовки фахівців.

Цікавий досвід і практичні рекомендації по переходу до альтернативних джерел енергії працівники комбінату вивчали на тренінгу та курсах підвищення кваліфікації у рамках проекту UNIDO «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлювальної енергії в малих та середніх підприємствах України».

100_2377

В ході тренінгу висвітлювались дуже цікаві та вигідні рішення щодо перспектив впровадження енергозберігаючих систем на державних підприємствах та можливості  використання даних систем для забезпечення не лише потреб підприємства, а й житлових районів, що розміщені поруч. За підсумками проходження 5-ти денного навчання спеціалісти комбінату отримали дипломи підвищення кваліфікації державного зразка та міжнародні сертифікати, що засвідчують отримання нових знань.

IMG_20170602_120310