Держрезерв запевняє своїх клієнтів – найближчим часом ДП Хлібна база № 85 працюватиме у нормальному режимі

«Ситуацію, яка виникла на державному підприємстві "Хлібна база № 85" у Харківській області, м. Барвінкове, із саботуванням роботи підприємства, ми тримаємо під повним контролем, – заявив Голова Державного агентства резерву України Вадим Мосійчук. –  Просимо вибачення у наших клієнтів за тимчасові незручності та запевняємо, що у найближчий тиждень усі питання із відвантаженням зерна будуть вирішені».

Наразі на підприємстві проводиться службове розслідування, працює робоча група та відбувається внутрішній аудит. Відсторонені від роботи колишні керівники та особи, які цілеспрямовано створюють перешкоди у роботі ДП "Хлібна база № 85" та не виконують доручення Голови Держрезерву, порушуючи тим самим законодавство, будуть притягнуті до відповідальності та відповідатимуть по усій строгості.

Уже сьогодні прийнято рішення про створення на основі існуючої Погоджувальної ради Наглядових рад на кожному  підприємстві Держрезерву, які контролюватимуть діяльність та оперативно реагуватимуть на виклики.