Державні організації збільшили надходження на 57 %

За перше півріччя 2017 року державні організації системи Держрезерву отримали 43 млн. грн. надходжень, що на 15, 5 млн. грн більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, і на 23 млн. грн. – ніж у 2015 році. Показники плану  перевиконано на 126%. У трійку лідерів увійшли комбінат «Прогрес» м. Київ – 14 млн. грн., комбінат «Салют» м. Дніпро – 8 млн. грн., комбінат «Айстра» м. Чернігів – 6 млн. грн.

Таких результатів вдалося досягти не лише завдяки наполегливості працівників організацій, а і високій мотивації та чіткому контролю з боку керівництва Держрезерву. На ріст показників вплинула також вдало проведена закладка матеріальних цінностей. Збільшення надходжень є прямим наслідком антикорупційних заходів, що, починаючи з 2015 року, активно проводить Держрезерв.

«Збільшення надходжень підтверджує стратегічні плани Держрезерву відмовитися від державного фінансування і перейти на самоокупність в найближчий час.  Це необхідний крок для переходу організацій в держпідприємства з подальшою  корпоратизацією, що підвищить ефективність діяльності та дозволить залучити інвесторів», - зазначив Голова Держагентства резерву України Вадим Мосійчук.

Презентация Microsoft PowerPoint (2)