Державне агентство резерву України працює у штатному режимі, відповідно до визначених завдань та пріоритетів

За усіма стратегічними напрямами Держрезерв продовжує працювати на 100%. Ситуація із відстороненням Голови Вадима Мосійчука, розслідуванням фактів по відкритому дисциплінарному провадженні, що активно обговорюються у ЗМІ, жодним чином не повинна торкатися та дестабілізувати потужну  систему державних резервів, головне завдання якої забезпечення всіх потреб країни на випадок непередбачуваних ситуацій.

Виконуючий обов’язки Голови Павло Котов наголошує, що Держрезерв – відкрита структура, саме тому готовий всіляко сприяти проведенню перевірок, надавати необхідні документи, а також особисто відповісти на всі запитання у межах своїх повноважень та в рамках законодавства. Також зазначимо, що більшість зауважень та недоліків у роботі Держрезерву, які фігурували у звіті Рахункової палати були, чи будуть усунуті найближчим часом. 

На сьогодні  у Держрезерві тривають перевірки НАЗК, Нацдержслужби, а також планується здійснення перевірок на усіх підприємствах та організаціях системи Держаудитслужбою та позаплановий внутрішній аудит.