Прес-анонс

19 квітня 2017 року о 10.30 в інформаційному агентстві Уніан відбудеться прес-конференція Голови Державного агентства резерву України Вадима Мосійчука «Створення Агро та Нафто холдингів у системі Держрезерву України як запорука ефективності та прозорості»

 

Спікери

Вадим Мосійчук, Голова Держрезерву

Мирослава Белінська, начальник фінансового відділу Держрезерву

Олександр Почкун, генеральний директор аудиторської компанії

"Бейкер Тіллі Україна"

Державне агентство резерву України – центральний орган виконавчої влади, який уже 25 років реалізує державну політику у сфері державного матеріального резерву.

До працюючих підзвітних державних підприємств та організацій Держрезерву входить 10 державних підприємств  аграрного сектору та 13 державних організацій( склади, холодильники та нафтові бази).

У 2016 році незалежною аудиторською компанією Бейкер Тіллі Україна проведено аналіз оцінки необоротних активів, за результатами якого справедлива вартість 10 активних підприємств Держрезерву на 30 червня 2016 року складає 1 млрд. грн.

Одним із запланованих кроків на шляху реформування є відмова від бюджетного фінансування, модернізація, консолідація підприємств та організацій у єдину юридичну особу за напрямами «Агрорезерв» та «Нафторезерв».

Перевагою такого об’єднання буде централізоване фінансово-економічне управління, зниження ризиків інвестицій і взаємних поставок, економія трансакційних витрат тощо.

Акредитуватися на участь у прес-конференції можна до 17.00 18 квітня 2017 року за тел. 234 59 05 або адресою  mediarezerv@ukr.net