Підвищуємо кваліфікацію, усучаснюємо знання

Представники ДП «Хлібна база № 73» підвищили кваліфікацію з питань якості виробничо-технологічних процесів лабораторій на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства. 

Цікавою та актуальною, як відзначили слухачі курсів, була інформація про  харчову безпеку, що базуються на принципах НАССР та FSMA. Про нововведення у галузі державного нагляду та контролю господарської діяльності учасники навчання могли дізнатися від начальника випробувальної лабораторії ДП «Державний центр сертифікації та експертизи сільськогосподарської продукції» м. Києва Лапай Н.І.

У роботі курсів взяли участь фахівці підприємств галузі хлібопродуктів України Харківської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Чернігівської та Миколаївської  областей, тому представники «Хлібної бази № 73» мали можливість поспілкуватися, обмінятися досвідом про новітні ДСТУ, ISO, і розкрити свій потенціал лідера аграрної промисловості.

По закінченню курсів слухачі отримали не лише свідоцтво про підвищення кваліфікації, а і корисну інформацію  про новітні технології, які значно спрощують роботу усього колективу.